30 سال تجربه موفق در زمینه اهدای اسپرم

اهدای اسپرم

اهدای اسپرم به روشی گفته می شود که فرد اهداکننده پس از اینکه مورد آزمایش قرار می گیرد، و در صورت داشتن صلاحیت مایع منی که حاوی اسپرم های آزاد شده در هنگام انزال ست را برای کمک به ایجاد بارداری و انجام لقاح به زوج نابارور دیگر اهدا می کند. به نمونه اسپرمی که فرد اهدا کننده اسپرم تهییه می کند ( اسپرم اهدایی ) نیز گفته می شود. البته این روش تنها در شرایطی موثر است که ناباروری از طرف آقایان باشد.

اسپرم اهدایی

چرا اسپرم اهدایی

به طور کلی اسپرم اهدایی به معنای اهدای مایع منی زنده و سالم از مردان مجرد یا متاهل به رحم زنانی است که شوهر آنها فاقد اسپرم می باشد. زمانی که مرد یا شوهر نمونه اسپرم دارد اما اسپرم های آن مرده یا ناکارآمد باشند و یا درمان اسپرم مرد موفقیت آمیز نبوده برای فرزند آوری از روش اسپرم اهدایی استفاده می شود. همچنین اگر اسپرم مرد سالم باشد اما به علت ابتلا به بیماری ژنتیکی و یا اختلال کروموزومی خاص، زوج می تواند برای انتقال نیافتن بیماری به فرزند از این روش استفاده کنند.

هزینه های اسپرم اهدایی

در روش اسپرم اهدایی هزینه ها خیلی پایین تر از روش های مختلف می باشد و همچنین دکتر عنایت الله ایزدی سعی کرده است هزینه های این روش را تا حد زیادی برای باروری زوجین کاهش دهد.

نوبت خود را رزرو کنید

شما عزیزان می توانید از طریق فرم زیر نوبت خود را رزرو کنید

احکام شرعی اسپرم اهدایی / اهدای اسپرم

آیت الله خامنه ای :
مذکور فی نفسه اشکال ندارد و کودک به صاحب تخمک و رحم ملحق می شود و الحاق آن به صاحب نطفه هم بعید نیست و از او ارث نمی برد. و درکل حرام نیست و مشکلی ندارد.

آیت الله مکارم شیرازی :
مردی عقیم، اگر زنش سالم باشد و قدرت باروی دارد. اگر اسپرم مرد دیگری در آزمایشگاه با تخمک زن مذکور ترکیب، سپس نطفه ترکیب یافته در رحم زن نهاده شود. همچنین آیت الله مکارم شیرازی به استفتاء زنی که همسر وی اسپرم فعال نداشته باشد و طالب فرزند دار شدن است مشکلی ندارد.

آیت الله صافی گلپایگانی :
بطور کلی عمل تلقیح اگر مستلزم نظر یا لمس حرام باشد تکلیفا حرامم است و به نظر اینجانب جواز تلقیح اجنبی به همسر اگر چه بوسیله خود همسر باشد اسکای ندارد و حرام نیست، فرزند تعلق به مرد صاحب اسپرم دارد و اگر دختر باشد به شوهر شما محرم  است چون ربیبه او است و نسبت به شما (مادر) چه پسر باشد چه دختر حکم فرزند دارد و به شما محرم است.